MFSF JÁNOŠÍKŮV DUKÁT
- MFSF Jánošíkov dukát
- Historie festivalu
- ZÁŠTITA NAD XXV. MFSF JÁNOŠÍKOV DUKÁT 2024
- PLAGÁT 2024
- DOPROVODNÉ PROGRAMY 2024
- SOBOTA
- NEDEĽA
- Program XXV. ročníku MFSF Jánošíkov dukát 2024
- POZVANÉ SÚBORY 2024
- MÚTENIE MÁSLA
- Stretnutie Jánošíkovcov
- Ľudoví remeselníci
- Tanečná dieľňa
- Fotogalerie
- Sponzoři a partneři
- Mediálni partneri a tiskové zprávy
- Kniha návštěv
- KONTAKTY
- Mapa stránek
Neděle 22. června 2025
Ředkvičková pomazánka [ Specialita k jídlu ]
Jarní pomazánka
Ředkvičková pomazánka
100g rostlinného tuku, 150g měkkého tvarohu, 100g ředkviček, 100g karotky, 2 vejce natvrdo, sůl, pažitka
Změklý rostlinný tuk vyšleháme s tvarohem, přidáme jemně nakrájené ředkvičky a karotku, nastrouhaná vejce, sůl, sekanou pažitku a vše dobře prošleháme.
Ředkvičková pomazánka
100g rostlinného tuku, 150g měkkého tvarohu, 100g ředkviček, 100g karotky, 2 vejce natvrdo, sůl, pažitka
Změklý rostlinný tuk vyšleháme s tvarohem, přidáme jemně nakrájené ředkvičky a karotku, nastrouhaná vejce, sůl, sekanou pažitku a vše dobře prošleháme.
SOUVISEJÍCÍ ODKAZY
- [ Lidové tradice ] Velikonoce
UMÍSTĚNÍ
- Území obce: Nový Jičín
- Správní obvod 2: Nový Jičín
- Správní obvod 3: Nový Jičín
- Území NUTS 4: Okres Nový Jičín
- Území NUTS 3: Moravskoslezský kraj
- Území NUTS 2: Moravsko-Slezsko
- Turistická oblast: 38 Beskydy - Valašsko
- Turistický region: Severní Morava a Slezsko
Typ záznamu: Specialita k jídlu
AKTUALIZACE: uživatel č. 685 org. 56, 09.04.2004 v 09:52 hodin